Bred bygge-kompetanse under samme tak

Hos oss finner du kompetanse innen både entreprenørtjenester, skreddersøm/snekkerverksted, baderom, elektro, muretjenester samt betong- og forskalingsarbeider. Vi kan derfor ta hele byggejobben, eller bare deler av den. Innen fagområdene elektro og rør, prosjekterer vi avanserte leveranser fra starten.

I tillegg kommer Ansnes Eiendom, som utvikler eiendomsprosjekter. Vi har også et eksklusivt samarbeid med den anerkjente svenske arkitekten Pål Ross og hans selskap Ross Arkitekter. Det gjør at vi kan bygge en unik Ross Villa i Norge for deg, etter hans tegninger.

Hos Ansnes legger vi lista høyt, er stolte av det vi kan og stiller store krav til oss selv. Derfor får vi også mange vanskelige og prestisjefylte oppdrag. Vi oppfører nybygg, rehabiliterer og restaurerer gamle bygg.

Mange som bygger hus, undervurderer hvor mye arbeid det er. Det er mange ulike håndverkere som skal koordineres, og det er nesten en heltidsjobb i seg selv å sørge for at snekker, murer, elektriker og rørlegger gjør det de skal når de skal. Jobber du med oss, tar vi oss av denne koordineringen. Det er hovedgrunnen til at vi har samlet oss.

Fagfolk fra Ansnes-familien bistår i planleggingen, produserer og leverer som avtalt. Ansnes AS er det nærmeste du kommer en ekte håndverkerfamilie, som deler kunnskap, verktøy og verdier.