Referanser

Entreprenør

Ekeberg Hovedgård

Ansnes vant oppdraget med å total-rehabilitere hovedkontoret til Byantikvaren i Oslo. Et loft ble gjort om til kontorer, ny trapp ble bygget og takvinduer satt inn.

VVS

Baderom fra enebolig i Asker
Enebolig i Asker

I denne eneboligen sto Ansnes VVS for komplett sanitæranlegg med rør-i-rør system. Vi la også opp varmeanlegg for distribusjon av vannbåren varme, med varmepumpe, gasskjele, gulvvarme og gatevarme.

Elektro

Interiørbelysning
Interiørbelysning

Ansnes Elektro har omfattende erfaring med å planlegge og legge opp belysning i private hjem og på kontorer, i visningsrom og butikklokaler. Vi skiller oss ut fra en ”vanlig” elektriker, ved at vi også kan gi råd om valg av belysning, og har stått for utvelgelse og montering av belysningsløsninger i noen av Norges mest […]

Snekkerverksted

Detalj fra kjøkken i tre
Skreddersydd kjøkken

Ansnes Snekkerverksted har laget en rekke spesialtilpassede kjøkken. Enten har de vært spesialtegnet av oss, eller vi har brukt tegninger fra arkitekt eller annen produsent. Vi løser alle typer problemer og jobber hardt for å få alle detaljene riktig.

Murmestrene

baderom
Baderom

Ansnes Murmestrene lager alle typer baderom og private spa i samarbeid med Ansnes VVS. Vi totalrehabiliterer bad eller bygger nytt etter din smak og har omfattende erfaring fra legging av flis i vaskerom, på kjøkkenbenker, på utekjøkken og på veranda og balkong.

Grunnarbeider

Lastebil og gravemaskin - Ansnes Grunnarbeid
Graving og sprengning

Ansnes Grunnarbeider har løst mange krevende oppdrag som blant annet innebærer graving eller sprenging under eksisterende hus. Dette er aktuelt for eksempel i forbindelse med utbygging av kjeller eller etablering av ny grunnmur. Vi har også god erfaring fra reparasjoner av store og små fukt- og vannskader i ulike typer bygg.