En utviklende og solid arbeidsplass

Tømrere på jobb

Oktober 2013. Vi har for tiden to ledige stillinger. les mer om disse her:

Hos Ansnes er vår holdning at kvalitet lønner seg. Vi jobber for noen av Norges mest krevende kunder og må ha medarbeidere som stiller høye krav til seg selv, og setter sin ære i å gjøre en grundig jobb.

Til gjengjeld kan vi tilby et miljø med svært erfarne og flinke håndverkere som blir inspirert av jevnlige kurs og opplæringsprogrammer. Vi er opptatt av å være en god og trygg arbeidsplass, og ønsker å gi våre medarbeidere nye utfordringer hele tiden.

Våre ansatte får utvikle seg løpende, og derfor har vi for eksempel fått flere eksperter på lafting. Ansnes har også hatt ansatte med i NM for håndverkerlærlinger.

For noen år siden ble vi tildelt Opplæringsprisen som beste lærlingebedrift, og i 2010 fikk vi den anerkjente prisen ”Askerladden” av Nordea i Asker. Ansnes har også flere ganger blitt kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv og Dnb.

Hos Ansnes AS har vi også et svært godt sosialt miljø. Sammen drar vi på skihelger, seilturer, hytteturer og toppturer – og vi løper Holmenkollstafetten. Flere av våre ansatte trener med Asker Fotball, som Ansnes er hovedsponsor for. Alt dette holder oss friske, bygger vennskap og et godt arbeidsmiljø.

Ansnes AS ser alltid etter dyktige fagarbeidere, og vil gjerne høre fra deg hvis du tror du kan passe inn i et av våre team. Send din CV til ir.ansnes@ansnes.no eller ring oss.

Spennende og sosialt å jobbe hos Ansnes