Ansnes fikk gjev pris i Asker

Ansnes var mottakere av AskerladdprisenAnsnes AS ble tildelt Askerladdprisen for 2009 av Nordea, for sin suksess gjennom over 20 år.

I begrunnelsen for prisen la juryen vekt på den suksessen Ansnes AS har vist gjennom fokus på fagkunnskap og kvalitet.

– Det er en inspirasjon å se at et selskap lykkes i et marked preget av sterk konkurranse på den måten, sa Ole Hognes fra Nordea Asker da prisen ble overrakt.

– Hardt arbeid og gode holdninger fra mitt barndomshjem er årsaken til at jeg er kommet dit jeg er i dag. Helt fra da jeg startet å ansette folk i 1988 har jeg vært opptatt av at vi skulle være litt bedre enn konkurrentene. Vi har hatt den filosofien at én kunde blir til flere kunder, og har klart å vokse på grunn av et godt rykte, uttalte Ivar Rune Ansnes til Budstikka i forbindelse med prisutdelingen.

Dette var juryens begrunnelse for å gi Askerladdprisen for 2009 til Ansnes:

«Ansnes er et unikt lag med håndverkere i Asker som kjennetegnes ved sin fagkunnskap og kvalitet. Ansnes AS, som består av seks tradisjonsrike mesterbedrifter, har over flere år gjennomført flere krevende nybygg, rehabiliterings- oppdrag og restaurering av gamle bygg. I sin begrunnelse for årets prisvinner har juryen lagt vekt på den suksessen Ansnes AS har vist gjennom fokus på fagkunnskap og kvalitet. Det er en inspirasjon å se at et selskap lykkes i et marked preget av sterk konkurranse på denne måten».

Askerladdprisen er en bronseskulptur som symboliserer Askerladden i det kjente eventyret – samt et diplom. Prisen ble innstiftet i 1984 av den daværende Kreditkassen i Asker, og er en anerkjennelse for bedrifter, institusjoner eller enkeltpersoner som har gjort en ekstra innsats innen næringslivet.

LENKE TIL PDF